Свіжий чай природного бродіння з фруктовими нотами
Розігрійте посуд гарячою водою. Відміряйте 5-7 г чаю на 150 мл води.
Промийте чай, заливши його гарячою водою (85-90°C) на 3-5 секунд, потім злийте.
Для першої заварки залийте чай водою (85-90°C) на 5-10 секунд. Для кожної наступної збільшуйте час на 5 секунд.
Шен Пуер можна заварювати 10-15 разів. Спостерігайте, як змінюється смак від заварки до заварки.
Шен Пуер (生普洱, Shēng Pǔ'ěr) — це неферментований або "сирий" пуер, який з часом проходить природну ферментацію. Молодий Шен Пуер має свіжий, яскравий смак з легкою гіркотою, який з роками стає більш м'яким і складним.
Чим довше витримується Шен Пуер, тим більш глибоким і багатогранним стає його смак. Витримані Шен Пуери (від 10 років) цінуються за медові, фруктові та квіткові ноти, а також особливу "енергію" чаю.
Корисні властивості Шен Пуера: